15 січня 2015 р.

Хвилина мовчання за нашими співвітчизниками


Хвилиною мовчання ми вшануємо сьогодні жертв терористичного акту, який уніс життя дванадцяти наших співвітчизників та завдав поранення ще вісімнадцятьом українцям під час ракетної атаки біля міста Волноваха.

Це були мирні жителі які їхали у рейсовому автобусі. Їх життя, а також життя тисяч українців, цивільних та воєнних, забрали терористичні акти. Тероризм якій націлений проти мирного життя українців, проти нашої держави. 
 
фото з сайту rukotvory

Дехто каже, що «ополченці» борються за свої права та є політичними опонентами влади. «Політична боротьба» жертвами якої стають люди є тероризмом.

Ми вимагаємо офіційного визнання українською владою організацій ДНР, ЛНР, Новоросія – терористичними організаціями.
За загублені життя, за зруйновані сім’ї та мрії терористи мають понести юридичну відповідальність по всій строгості закону.

Та в цих трагедіях, цих терористичних актах, винуваті не лише ДНР, ЛНР і Новоросія, а також ті хто надихнув їх, надав допомогу, а саме головне поставляє озброєння та терористів, ті хто відкрив кордон для цих злочинів, ті хто став адвокатами тероризму на міжнародному рівні.

Ми не знаємо чи понесуть ці люди колись юридичну відповідальність за свої дії та ми маємо засудити їх та їх прибічників та не дати забути їх злочини.

Їх злочини мають переслідувати їх все життя, а вони мають увійти в історію та залишитись в пам’яті людей як воєнні злочинці, які свої інтереси поставили вище інтересів миру та життя людей.
І це має стати нашим завданням віднині і на майбутнє.

Та зараз, у цю хвилину, ми вшановуємо пам'ять наших співвітчизників, їх життя, яке було забрано у такий злочинний спосіб, має нагадати нам, що людське життя є найвищою соціальною цінністю.

Ми закликаємо всіх вшанувати пам'ять загиблих, запалити свічку пам’яті, вийти на марш миру. Ми закликаємо не забути!

ОСНОВА

Немає коментарів: