7 серпня 2014 р.

Відкритий лист до керівника Державтоінспекції України Анатолія Сіренка

 
Однією із особливостей нової влади можна назвати те, що високопосадовці відкривають свої профілі у соціальних мережах та декларують свою готовність до спілкування та співпраці із громадськістю.

Так на сайті Міністерства внутрішніх справ України, було розміщено повідомлення, що відтепер з керівником Державтоінспекції України Анатолієм Сіренко можна поспілкуватись у Facebook.

ОСНОВА вирішила перевірити можливість такого спілкування та звернутися до пана Анатолія Сіренко із відкритим листом через Facebook, враховуючи те, що якраз виникла нагальна потреба.

Хочу нагадати нашим читачам, що ОСНОВА свого часу зверталась до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова із відкритим листом на його сторінці в Facebook, проте, відповіді від пана Азарова так і не отримала.

Та давайте повернемось до проблематики з якою ми хочемо звернутися до пана Сіренка. Це проблема паркування на конкретному прикладі.

ОСНОВА вже піднімала проблему паркування. Ми розуміємо, що швидко та ефективно вирішити цю проблему, зокрема у великих містах неможливо.

Проте, ми наголошуємо, що пішохідні переходи та зупинки громадського транспорту мають бути вільні від незаконного паркування і це має бути пріоритетом в роботі Державтоінспекції України.

Так, в Facebook групі «Герой парковки» було розмішено повідомлення про незаконне паркування автомобіля Пежо держномер АІ9115СР на пішохідному переході на вулиці Фізкультури та вулиці Горького (між будинками № 47/12 та 51 по вулиці Горького) у місті Києві.
 

Дане повідомлення викликало нашу увагу, оскільки рік тому ми також сфотографували це авто, на цьому ж місті на пішохідному переході та розмістили фото у нашому акаунті в мережі Instagram.
 

Тому ми не були здивовані, коли знову побачили це авто незаконно припарковане на перехресті вулиць Фізкультури та Горького. На нашу думку це значний прояв неповаги як до закону так і до пішоходів із сторони власника автомобіля.
 



У зв’язку із цим ми звертаємось до Вас, пане Анатолію Сіренко, та просимо Вас вжити заходів стосовно ситуації, яка викладена в даному відкритому листі та повідомити нас про вжиті заходи та результати, з метою доведення інформації до широкого кола громадськості.


ОСНОВА

Немає коментарів: